Selecteer een pagina

Payroll. Niet meer,

niet minder.

Tenzij je dat wilt

Payroll…

Tja, we zouden er heel ingewikkeld over kunnen doen. Moeilijke woorden kunnen gaan gebruiken. We zouden er ellenlange pagina’s over vol kunnen schrijven.

Maar dat doen al die anderen al!

Dus, komt-ie: payroll heel in het kort uitgelegd.

Als je mensen in dienst neemt, komen ze normaal gesproken bij jou op de loonlijst te staan. Jij betaalt dan de salarissen, bent verantwoordelijk voor het betalen van premies en verzekeringen en bent – excusez le moi – de pineut als mensen langdurig ziek of arbeidsongeschikt worden.

En dan moet je ook nog zorgen dat je op de hoogte blijft van alle veranderingen in de wet- en regelgeving die het hebben van personeel met zich meebrengt (WAB, anyone?).

Kortom, mensen op je loonlijst hebben staan, kost je:

Veel tijd

Veel chagrijn

(al die uren achter de computer)

Veel kopzorgen

Het alternatief – en je raadt het al – is dus payroll.

Bij payroll werken mensen bij jou, maar staan ze bij ons op de loonlijst. Alle administratieve en juridische taken en verplichtingen die jij als ondernemer hebt, leg je bij ons op het bord neer.

Weg chagrijn

Weg kopzorgen

En een heleboel tijd over die je aan nuttigere dingen kunt besteden!

Wij zouden het wel weten…

Laat die lonen maar rollen. 

Test ons gerust eens uit. Wij willen dat jij je net zo vrij voelt als wij. Ook als jij juist wél alles wilt weten van payroll, bijvoorbeeld. Geen probleem! Leggen we je graag uit. Vertel ons wie je bent en waar we je kunnen bereiken. Plannen we gelijk een afspraak. Binnen een mum van tijd weet je wat payroll kost en of 't ook bij jou past. 

Let's Rock 'n Payroll!

Certificering